Film: Bachelorette

Standaard

”Het verhaal van een vrij-gezellige komedie”.

Drie vriendinnen kunnen hun oren niet geloven wanneer ze te horen krijgen dat een oud klasgenootje (die ze vroeger ‘pig-face’ noemde) als eerste gaat trouwen. En dan uitgerekend de dikste van het kwartet! Ze worden uitgenodigd voor de bruiloft. Hier hoort natuurlijk een vrijgezellenfeest bij waar de meiden geen ‘nee’ op kunnen zeggen.

 

Bij elk vrijgezellenfeest hoort een hoop lol, feest en natuurlijk een stripper. Helaas is dit niet het vrijgezellenfeest waar de toekomstige bruid (Becky) op zit te wachten.
Ze vind dat het genoeg is geweest met al het gefeest en wil met haar huwelijk aan een nieuw en serieus leven beginnen.

Tijdens de stripsessie van de stripper gaat het mis. Becky besluit vroegtijdig van haar nachtrust te gaan genieten voordat de ´grote dag´ is aangebroken.
De drie vriendinnen besluiten met wat drank, coke en plezier de rest van de avond door te komen. Tijdens deze maffe avond vragen ze naar de bruidsjurk van Becky die klaar en wel in de kast hangt. De twee meiden Regan en Katie trekken tegelijkertijd de jurk aan van de ´volslanke aanstaande bruid ´. Je raad het al! BARST! Een mega grote scheur in de trouwjurk van Becky… Het lijkt alsof dit niet meer te herstellen is.

De meiden doen er alles aan om op deze late avond een oplossing te bedenken. Maar in plaats daarvan gaat alles mis. Het trouwfeest wordt een ramp!
Wasserettes, kleermakers, moeders en alles wordt uit de kast gehaald om de jurk te helen. Tijdens deze nachtelijke missie krijgt de jurk een berg aan lichaamssappen over zich heen. Bloed, zweet en tranen…. (En de rest laat ik aan jullie verbeelding over…..)

Ook heeft een van de meiden deze avond iets te diep in het glaasje gekeken en wordt de ander geconfronteerd met een oude liefde. Deze totale chaos loopt uit tot een nog grotere chaos!

Zou het de meiden lukken om de jurk onopgemerkt, gerepareerd en wel terug op zijn plek te hangen, voordat de aanstaande bruid haar jurk gaat dragen? Ik houd het voor jullie geheim!

 

Trailer

Waarom wel heen gaan?
Een mega leuke avond met je vriendinnen? Perfecte film!

Waarom niet heen gaan?
Een mega leuke avond met je vriend? No go!
Beoordeling (max. 5)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s