Over mij

Pagina

Hallo allemaal,

Mijn naam is Laura, 21 jaar en studerend en wonend in Eindhoven. De leukste en lichtste stad in Brabant!
In 2011 behaalde ik mijn diploma op de toneelschool, met als titel: ‘Artiest – drama’.
Op deze opleiding kreeg ik vele interessante lessen zoals; Elementair spel, improvisatie/theatersport, camera acteren, beweging, kunst & cultuur, grimeren etc. Kortom, een praktijkgerichte opleiding.

De keuze voor de toneelschool was al snel gemaakt toen ik een jaar of 8 was. Ik speelde de hoofdrol ‘Het meisje met de zwavelstokjes’ in de grote schoolmusical. Vanaf dat moment wist ik wat ik wilde worden…. ‘Actrice!’ In die tijd vond ik dansen, zingen én acteren erg leuk. Mijn richting was dan ook ‘musical’. Al snel kwam ik er tijdens mijn studie achter dat mijn kwaliteiten lagen bij het neutrale en geloofwaardig klein spel. Ik kreeg door het doen van audities een rol in een kinderserie en deed opdrachten voor bedrijven films. Ik voelde me zo thuis voor de camera dat ik hier mee door wilde gaan. Helaas ging het castingbureau waar ik stond ingeschreven failliet. In dat wereldje is het erg moeilijk om je brood te verdienen. Je moet er meestal nog iets bij doen. (Of je moet Carice van Houten heten.)

Maar zo heet ik helaas niet, dus moest ik wat anders bedenken.
Inmiddels volg ik een opleiding in de richting Marketing management. Ik leer hoe ik mijn boontjes moet doppen in een eigen bedrijfje.
Erg commercieel, marketing gericht, maar erg interessant! Nooit gedacht dat ik me op zo’n opleiding thuis zou voelen!

Ik ben nog heel erg opzoek naar het juiste pad. Ik weet precies wat ik wil, maar ik wil heel veel. TE veel!
Ik moet keuzes maken en dat is iets waar ik nog altijd moeite mee heb.

Ik hoop dat ik ooit het juiste pad in word geduwd, zodat ik zelf niet hoef te kiezen. Het lijkt me geweldig om na mijn opleiding de weide wereld in te gaan en een eigen hotel, camping of strand-bar te beginnen.
Aan de andere kant wil ik natuurlijk het liefst mijn acteer carrière weer op de rit zetten. (Al is dat bijna onrealistisch)
Maar voor mij is niets te gek en dus niets onrealistisch. Ik ben ervan overtuigd dat als er iets is dat je ECHT, maar dan ook ECHT wil…. Je er voor de 1000% voor moet gaan! Het is jou leven en jij mag daar kleur aan geven! Als je maar gelukkig bent met wat je doet.

Het liefst ben ik de hele dag creatief bezig. Niet alleen met mijn handen, maar ook met muziek, zingen, dansen, acteren. (Het onderzoeken van bepaalde types en personages vind ik erg interessant) Gewoon even iemand anders zijn. Eigenlijk hebben we allemaal verschillende gedragskenmerken en personen in ons.
Reizen en fotografie hoort ook bij de dingen die ik graag doe!

Sporten daarentegen is iets wat ik niet graag doe. Ik leef gezond genoeg en ik vind niet dat sporten daar iets aan toevoegt. Ik vind het niet leuk en ga me er ook niet beter van voelen. Er zijn genoeg andere leuke dingen in het leven die ik graag doe. Het zou zonde zijn als ik die tijd ga verspillen door te sporten (haha)

En verder…. ben ik vrolijk en spontaan. Ik onderneem graag dingen en ben vaak de ” regel-nicht” van de groep!

DIT BEN IK!

LIEFS LAURA

Advertenties

2 gedachtes over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s